Maandag 16 juli  Seaworld - Reisverslag uit Kissimmee, Verenigde Staten van Carlo Karin Carlijn Luuk Roel Straten - WaarBenJij.nu Maandag 16 juli  Seaworld - Reisverslag uit Kissimmee, Verenigde Staten van Carlo Karin Carlijn Luuk Roel Straten - WaarBenJij.nu

Maandag 16 juli  Seaworld

Door: Karin

Blijf op de hoogte en volg Carlo Karin Carlijn Luuk Roel

18 Juli 2012 | Verenigde Staten, Kissimmee

Seaworld ligt in Orlando waar wij nu zitten en ligt zo'n 20 min rijden van ons huis.
En wat was het vandaag mooi!!
De shows met dolfijnen, en daarna de show met de orka's, geweldig!
Deze werden in een apart voor de orka's gebouwd stadion gehouden, dus als je nagaat hoe groot een orka is, en dan 6 van zulke beesten in een bassin....
Je gaat zulke dieren dan wel met andere ogen bekijken.
Daarna mochten we manta's en dolfijnen aaien, haaien van heeel dichtbij bekijken, en nog zoveel meer.
Kortom het was een geweldige dag!
We hebben de dag afgesloten met een tropische regenbui!
Wat hier dus dagelijks te doen is, en wat we steeds minder erg gaan vinden, het was dan ook weer dik 30C vandaag.
Drijfnat zijn we de auto in geklommen, "gelukkig" hebben we stoelverwarming in onze auto, dus tegen de tijd dat we bij ons huis zijn zijn we al bijna droog.
Begin deze bak, sorry Carlo, GMC-Acadia SLT (...) toch steeds meer te waarderen hij rijdt en zit super maar het blijft ook voor nederlandse begrippen toch een aso-bak. Hij zuipt daarbij ook nog z'n best maar voor 65 eurocent/liter maakt een kilometertje meer of minder ook niet meer uit.
Thuis gekomen is het eerste wat de kids doen.., ja hoor het zwembad in, geen regen meer te zien en de zon brand alweer lekker.
Nog even eten en dan natuurlijk weer met het bekende glaasje aan de pool!

Morgen staat disneyworld op het programma.

Voor iedereen die nog op vakantie gaat, veel plezier en voor degene die niet gaan of alweer thuis zijn; we sturen wel een beetje zon, er is hier genoeg!!
Doei. En 'n dikke kus

• 19 Juli 2012 - 21:44

Wim:

Houdoe des ok skon um onderoan te zetten mar `k heb genoten van de tekst.

Gefeliciteerd met jullie 25 jarig huwelijksjubileum