Zondag 15 juli lambaldag!
Door: Carlijn!
Blijf op de hoogte en volg Carlo Karin Carlijn Luuk Roel
15 Juli 2012 | Verenigde Staten, Kissimmee
Nu zal ik is een verhaaltje erop zetten. Want stiekem is het toch heel erg leuk om met een iPad te spelen .
Eindelijk vandaag kunnen uitslapen.. Deze keer pas om 7.00 wakker, maar nog tot 10.00 lekker blijven liggen. Beter dan de vorige dagen waar ik om half 6 6 uur al wakker was.
Vandaag hebben we een lekker niks-doen dagje gehad, lekker heel de dag aan het zwembad gelegen en er natuurlijk ook ingelegen want na 30 min vol in de zon wordt het toch wel een beetje te heet. En de planning over de laatste dagen in dit huisje besproken.
Morgen gaan we naar Seaworld, dinsdag naar Disney, en dan woensdag weer naar de super mega grote shoppingmall!!!!! Ik wordt al vrolijk als ik eraan denk:) De abercrombie store zal leeg worden nadat mama en ik hem gaan leegplunderen.
De foto's komen eraan, maar we hebben in dit huis niet goed wifi, en gaan elke avond even met onze auto voor een soort koffiewinkel (nee geen coffeeshop!) staan en dan kunnen we even op fatsoenlijk internet. Stelletje voorschuttelingen...
Groetjes en n dikke kus
Carlijn
En de rest
16 Juli 2012 - 10:02
Fam Kroonenburg:
hey luitjes
zo te horen gaat dat wel goed komen in da winkeltje, gisteren vergeten de groeten te doen dus bij deze alsnog.
bij ons 30 graden op de camping dus veul drinken en niks doen ha ha
jullie hebben nog veel te doen en te reizen zo te zien dus veel plezier en tot horens houdoe hans jose en de kids -
17 Juli 2012 - 05:15
Fam. R. Okkerse:
Beste Carlo, Karin, Carlijn, Roel en Luuk.
17-07-2012 Goedemorgen (voor jullie midden in de nacht). Maar allereerst een grote felicitatie: van Harte Gefeliciteerd met jullie 25 jarig huwelijk.
Wij wensen jullie een hele fijne (speciale) dag en heel veel gelukkige gezonden jaren samen toe.
Verder geniet van jullie avontuur maak er iets leuks van en schrijf vele verhalen want ze zijn leuk om te lezen.
Heel veel groetjes vanuit het zeer kletsnatte Spoordonk. Fam. Okkerse -
17 Juli 2012 - 07:56
Alex:
Carlo Karin van harte gefeliciteert met jullie 25 jarig huwelijk.
Een dikke kus van ons vader en moeder,maak er met de kinderen een mooie feestdag van.
De groetjes van alex,vader en moeder. -
17 Juli 2012 - 15:51
Fam Van Kessel:
Hoi streets in florida
Van harte gefeliciteerd met jullie 25 jarig huwelijk. Leuk om jullie verhaal te lezen en al een paar fotos te zien. Met zo'n auto kunnen jullie nog veel shoppen. Heel veel plezier, geniet ervan. We blijven het volgen
Groetjes, Lisette en Kees
17 Juli 2012 - 16:21
Riet:
En dikke kus ter gelegenheid van jullie zilveren jubileum.
Fijn, dat we jullie bezigheden zo een beetje kunnen volgen.
Gaan jullie veel shoppen? Misschien een container huren?
Veel plezier, vanavond nemen we wel een borrel op jullie gezondheid.
Gr. ook van Bert en Wim. -
17 Juli 2012 - 16:41
't Boterik:
leuke verhalen, trouwens ook van
uit de Boterwijk van harte gefeliciteerd met jullie "25"jarig
huwelijk,
groetjes Henrie/Mieke
ps de terug reis gaat dat met een vrachtvliegtuig, als die mega winkels
geplunderd worden. -
17 Juli 2012 - 20:32
Ton&Yvonne:
Hoi Carlo en Karin,
Natuurlijk sluiten wij aan bij dit rijtje om jullie van harte te feliciteren met jullie 25-jarig huwelijk.(klinkt best ouderwets he,maar wij gaan er ook voor.hahaha!!)Leuke foto's die we te zien kregen.Wij zitten nu te wachten tot we kunnen vertrekken naar het zonnige Turkye.We proberen jullie toch te volgen vanuit daar.Groeten en geniet nog van "jullie"dag.
Groetjuzzz....Ton,Yvonne en de kids -
18 Juli 2012 - 06:39
Tante Net Retteketet:
Hartelijk gefelicititeerd met jullie 25 jarig huwelijksfeest.