Zaterdag 14juli. Kennedy Space Center
Door: karin
Blijf op de hoogte en volg Carlo Karin Carlijn Luuk Roel
15 Juli 2012 | Verenigde Staten, Kissimmee
Wat blijkt, er zitten hier nogal wat alligators en slangen.....
Het advies luidt dan ook; voordat je in het zwembad springt, controleer altijd eerst of er niets in zwemt wat er niet in hoort!
KSC is typisch Amerikaans opgezet, groots dus, visite kaartje voor het land, maar zeer indrukwekkend! Wat een joekels van raketten en shuttles zijn hier afgevuurd en nog steeds vertrekken er vanaf hier shuttles.
We worden met bussen het terrein rond gereden en we zien gigantische platformen waarvan de shuttles naar boven gaan.
Onze knullen zijn onder de indruk. In een hangar ligt de Apollo11, wat een gevaarte! Onze jongens mogen in een capsule gaan liggen, en ervaren hoe de astronauten hebben gelegen. Wouw!!
Echter, we zien niets over onze Wubbo of André....?
Onderweg naar huis wil Carlo nog langs de Florida Mall, er blijkt daar een zaak te zitten waar ze i-pads verkopen, wat in NL niet meer was gelukt. Nu tikt Carlo de verslagen uit op zijn telefoon, een hoop gedoe, en dan naar een supermarkt rijden waar ze wifi hebben om alles door te sturen, zoals gisteren avond laat nog.
Maar Apple is niet de enige winkel daar; Carlijn ziet "haar" winkels en na " God, I love Amerika" begint ze bijna te kwijlen!
Bij de jongens zakt dan hun goeie humeur meteen in de schoenen. Met de belofte dat we maar 1 winkel ingaan, gaan eten en dan naar huis, wordt het beter. Maarrr dan gaan we van de week hier wel naar terug. De boys kijken de girls wantrouwend aan..
Morgen gaan we proberen wat foto's erop te zetten, maar eerst nog een lekkere borrel bij de "pool" en dan naar bed.
Trusten.
15 Juli 2012 - 22:04
Ton & Yvonne:
Hoi allemaal,
Zo te lezen hebben jullie het prima naar de zin.Gelukkig!!
Wel leuk om zo jullie avonturen bij te houden.We zijn in afwachting naar de foto's maar die zijn onderweg begrijp ik.
Nog veel plezier en wij blijven jullie volgen.
Groeten uit Oirschot.
Ton,Yvonne,Maud en Pleun -
16 Juli 2012 - 09:54
Fam Kroonenburg:
hallo americano's bij ons in het zwembad kom je alleen maar kikkers tegen met dat slechte weer de laatste dagen.
maar gelukkig gaan we vandaag ook naar de zon voor een paar weken.
geniet er maar lekker van
17 Juli 2012 - 19:44
Mariola:
hi allemaal,
Lees nu pas voor het eerst jullie bevindingen hmmmmmmmmm wat lekker allemaal en zeker het weer daar wat zalig warm. Tot op heden nog steed bagger selcht weer hier MAARRRRRRRR het wordt beter? hopen we.
Wat een klein karretje Carlo ik dacht het wordt superbig (grapje).
En Mariola vraagt om meer fotoos.
We houden contact en erg veel plezier daar en geniet er volop van met z'n alle.
groet Mariola en Fanny