Donderdag 3 augustus Nassau - Reisverslag uit Nassau, Bahama's van Carlo Karin Carlijn Luuk Roel Straten - WaarBenJij.nu Donderdag 3 augustus Nassau - Reisverslag uit Nassau, Bahama's van Carlo Karin Carlijn Luuk Roel Straten - WaarBenJij.nu

Donderdag 3 augustus Nassau

Blijf op de hoogte en volg Carlo Karin Carlijn Luuk Roel

03 Augustus 2012 | Bahama's, Nassau

We hebben vandaag een keer uitgeslapen, om 9.15 uur werden we wakker. Eenmaal op dek bleek het vannacht flink geregend te hebben.Tja, dat hoor je dus weer niet als je op een boot slaapt, het was ook bewolkt en flink benauwd.
Onze boot lag tussen 2 andere cruise-schepen in en we keken uit op een stadje met gekleurde woningen, Nassau.
We besloten om op eigen gelegenheid de stad te gaan bekijken, we hadden geen zin in een bustocht, en al helemaal niet in een boottochtje met glazen bodem!
Na enkele straten te hebben doorgelopen, enkele souveniertjes gescoord te hebben ( ze hadden geen wijnstoppers van dit eiland, sh....) zijn we terug gegaan naar onze boot. Er was nog zo'n "grote jongen" bij komen liggen, het was nu 4 op een rij!
Het is de gehele dag bewolkt gebleven, maar wel warm, een hoge luchtvochtigheid.
De jongens zijn gaan basketballen en de barman kwam ook nog meedoen met ze, zo te horen hadden ze veel plezier!
Honger hoef je niet te hebben op de boot, je kunt overal en altijd wel wat eten, of ze komen rond met fruit of drinken.
Kortom, je word als je niet oplet, vet gemest!
We zijn nog in de cocktail-bar geweest en nog veel lol gehad met de 2 barmannen, de kids hebben nog wat kunstjes geleerd van ze!
Maar daar thuis meer over!
Na het eten moesten we beloven om terug te komen.
We zijn Italiaans gaan eten en Carlijn had zoveel gegeten ze kon echt geen toetje meer op. Ze zei tegen de ober dat ze echt niets meer hoefde, het was zei ze, oké. ( na 6 jaar engelse les zeg je niet dat jij oke bent maar  dat je genoeg hebt gehad!)  Kreeg zij nadat wij allemaal ons toetje kregen een bordje met in chocolade geschreven, oké!
Obers en Carlijn natuurlijk lol!
Weer terug naar de cocktailbar, foto's van de jongens gemaakt en natuurlijk moest er mail en Facebook adressen uitgewisseld worden.
Na een hartelijk afscheid naar onze hut gegaan.
En wat lag er klaar op bed.......
Bij de kids een Pinguin van handdoeken, en bij ons kwam er een muisje onder de lakens uit gekropen!

We zijn om 17.00 uur weer gaan varen en gaan nu weer naar Miami terug.
Toen we zonet nog even op het dek stonden viel op dat we nu toch een stuk sneller varen als we eerst deden, men moet nu natuurlijk ook weer in één nacht dat zelfde stuk ook weer terug varen!

Nog 1 nachtje en de cruise-trip zit er weer op!
Het waren geweldig leuke dagen, kei-leuk om meegemaakt te hebben, dit hadden we echt niet willen missen.
Morgen is het weer vroeg dag, we moeten om 09.00 uitschepen en gaan dan nadat we onze auto weer opgepikt hebben naar Miami.
Daar zitten we nog een paar dagen aan de Ocean Drive,
Het zit er dus nóg niet hélemaal op maar helaas, het einde komt wel in zicht....
Trusten en tot morgen!