Vrijdag 13 juli Rustdag!
Door: karin
Blijf op de hoogte en volg Carlo Karin Carlijn Luuk Roel
14 Juli 2012 | Verenigde Staten, Kissimmee
Om 7.00 wakker geworden, heerlijk geslapen! De zon staat al hoog aan de hemel en Carlijn, Luuk en Roel nemen dan ook meteen een duik. Nadat we e.e.a. geregeld hebben met de verhuurders van ons huis gaan we ontbijten bij Starbucks. Heerlijke koffie hebben ze daar! (en vandaag geen appeltaart denk ik vluchtig)
Laat daar nou net een shopping mall, en een hele grote, bij zijn....
Helaas voor Luuk en Roel die we vandaag een rustdag hadden beloofd, maar er zijn soms belangrijkere dingen te doen en dat is ..... Shoppeeen!! Nadat we allemaal wat 'gescoord' hebben gaan we rond 15.00uur richting huis met onderweg een stop voor boodschappen te doen. En dan plonsen! Het is dan ook dik zo'n 30 graden hier.
S'avonds nog gegeten in Thank God It's Friday, toepasselijk vandaag. En naar huis en om 22.00 naar bed.
We hebben blijkbaar nog moeite tijd met het tijd verschil van 6uur.
14 Juli 2012 - 16:38
Tante Net Retteketet:
Ik heb jullie verslag gelezen. Wat een onderneming. Geniet er van. Ik blijf jullie op de voet volgen.
groet Tante Net -
14 Juli 2012 - 16:38
Alex:
Hallo,Karin en Carlo.
Hier in oirschot regent het de hele dag
De groetjes van pa en ma.
Nog veel plezier samen in usa. -
14 Juli 2012 - 17:56
"t Boterik:
Hallo, hallo,
Leuk verslag, fijn te horen dat jullie
goed zijn aan gekomen, wat het plonsen betreft, kunnen wij ook,
heeft vandaag echt de hele dag geregend, dus geniet maar van de zon.
gr
Henri/Mieke -
14 Juli 2012 - 22:35
A+s:
waarom na `t shoppeeen nog boodschappen doen????????????
in ieder geval veul plezier daar en goei weer,,,, is`t hier ook, vur de slaoi in dun hof teminste. we zien`t allemaol wel gebeuren.
Gr.a -
15 Juli 2012 - 01:16
Jowy:
Fijn dat alles te gek is daar!
begin langzamerhand al the balen dat ik toch maar geen ticket heb geboekt naar amerika! Uiteraard nog een heerlijke vakantie toegewenst en de site blijf ik volgen! Gr. Jowy -
15 Juli 2012 - 11:10
Barry En Yvonne:
dit gaat helemaal goed komen!!
Veel plezier en geniet ervan.... -
15 Juli 2012 - 11:56
Jeanne:
fijn dat toch nog alles goedgekomen is met de reis .
We hebben gisteravond gebakken met Ruud en Arie en de rest.
Nog mooie dagen .xxxxxx