donderdag 12 juli vertrek
Door: karin
Blijf op de hoogte en volg Carlo Karin Carlijn Luuk Roel
14 Juli 2012 | Verenigde Staten, Kissimmee
Als we eenmaal de lig/zit/slaap en ruststand uitgeprobeerd hebben wordt onze champagne al aangereikt en of we alvast onze keuze willen maken uit het 3 gangen menu op de kaart... Nadat de videoschermen geinstalleerd zijn wordt ons verzocht de riemen om te doen, we kunnen vertrekken, onze reis is begonnen. Rond 13:00 geland op Detroit, onze magen zijn goed gevuld, we zijn 3 films wijzer geworden en we moeten snel doorlopen want nadat we onze koffers opgehaald hebben en opnieuw ingecheckt zijn, zitten we om 14.30 uur weer in het volgende vliegtuig richting Orlando, waar we 2.5 uur later weer landen. FF auto ophalen, wat me net iets te lang duurt.
Carlo is aan het onderhandelen en wat blijkt, hij heeft een grotere aso bak gehuurd. Glunderend neemt hij de autosleutels in ontvangst, mannen blijven wat auto's betreft toch net kleine kinderen!! Om 21.00 uur Amerikaanse tijd komen we aan in ons huis. We hebben ruim 20 uur gereisd. Het is in Nederland 3.30 uur. Jongens nemen nog een plons in het zwembad en dan gaan we naar bed. We zijn op!
Carlo en Karin.
Begin doorgestuurd bericht:
Van: Carlo en Karin van Straten
Datum: 12 augustus 2012 19:45:34 GMT+02:00
Aan: Fam van Rheen-Okkerse , Arie Okkerse , janjeannesmits@gmail.com, hansenmarjovaesch@hotmail.com, okker125@planet.nl
Onderwerp: Doorst.: foto en column
e zijn 3 films wijzer geworden we moeten snel doorlopen want nadat we onze loffers opgehaald hebben en opnieuw ingechecht zijn, zitten we om 14:30 uur weer in hey volgende vliegtuig richting Orlando, waar we 2,5 uur weer landen.
FF auto ophalen, wat me net iets te lang duurt.
Carlo is aan het onderhandelen en wat blijkt, hij heeft een grotere aso bak gehuurd. Glundrend neemt hij de sleutels in ontvangst mannen blijven wat autos betreft toch net kleine kinderen!! Om 21:30 uur amerikaanse tijd komen we aan in ons huis. We hebben ruim 20 uur gereist. het is in nederland 03:30 uur. Jongens nemen nog een plons in ons zwembad en dan gaan we naar bed. we zijn op !!